A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

РРО/ПРРО: проведення операції повернення товарів у зв'язку з не отримання або відмови від товару покупцем

РРО/ПРРО: проведення операції повернення товарів у зв'язку з не отримання або відмови від товару покупцем

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що відповідно до пункту 5 розділу ІІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 липня 2016 року за № 918/29048, реєстрація продажу (повернення) товарів, надання послуг, отримання (повернення) коштів через РРО/ПРРО проводиться одночасно з розрахунковою операцією.

11:41 18.09.2023

Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?"

Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?"

   Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.

11:16 15.09.2023

Реєстрація касира для програмного РРО

Реєстрація касира для програмного РРО

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що суб’єкт господарювання може проводити розрахункові операції на ПРРО самостійно або визначати уповноважених осіб (касирів).

15:07 12.09.2023

Фіскальний чек, який друкується через «Програмний РРО» відносяться до розрахункового документу

Фіскальний чек, який друкується через «Програмний РРО» відносяться до розрахункового документу

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що визначення розрахункового документу встановлено Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» згідно з яким розрахунковий документ –це документ встановленої форми та змісту (касовий чек, товарний чек, видатковий чек, розрахункова квитанція, проїзний документ тощо), що підтверджує факт продажу (повернення) товарів, надання послуг, операцій з видачі готівкових коштів держателям електронних платіжних засобів, отримання (повернення) коштів, торгівлю валютними цінностями в готівковій формі, створений в паперовій та/або електронній формі (електронний розрахунковий документ) у випадках, передбачених цим Законом, зареєстрованим у встановленому порядку реєстратором розрахункових операцій або програмним реєстратором розрахункових операцій, чи заповнений вручну.

15:06 12.09.2023

Шабівська територіальна громада продовжує  роботу  з реконструкції очисної споруди в с. Бритівка!

Шабівська територіальна громада продовжує роботу з реконструкції очисної споруди в с. Бритівка!

За ініціативою сільського голови Павла ПАВЛЕНКА та за підтримки депутатського корпусу на сесії Шабівської сільської ради було виділено фінансування на придбання обладнання в сумі 1 962000,00 грн., для  продовження проведення будівельних робіт з Реконструкції КНС-1 з добудовою блоку повної біологічної очистки стічних вод по технології ВІОТАL продуктивністю 200 м3/добу з введенням першої черги продуктивністю 100 м3/добу в с. Бритівка, з метою забезпечення жителів централізованою системою водовідведення, запобігання попаданню забруднюючих речовин у ґрунти, поверхневі та ґрунтові води, забезпечення ступеня очистки стічних вод до нормативних вимог.

10:46 11.09.2023

ШКОДОЧИННІСТЬ ГІРЧАКА ПОВЗУЧОГО

ШКОДОЧИННІСТЬ ГІРЧАКА ПОВЗУЧОГО

Останнім часом на території України набуває важливого значення боротьба з карантинними бур’янами, які засмічують наші поля, луги, сади і виноградники, а також газони великих і малих міст. Засмічують вони також і наші городи та присадибні ділянки. Всі добре знають такі бур’яни, як повитиця та амброзія полинолиста, які поширені в нашій області. Але з часом на сільськогосподарських полях може з’явитися „новий” бур’ян – гірчак повзучий. Аcroption regens L. - гірчак повзучий (рожевий, степовий), карантинний бур’ян з родини айстрових (складноцвітих) обмежено розповсюджений на території України, росте вздовж грунтових, шосейних доріг, залізничних колій, на берегах зрошувальних каналів.

09:36 08.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь