Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрита першість Шабівської об'єднаної територіальної громади з футзалу серед чоловіків.

Відкрита першість Шабівської об'єднаної територіальної громади з футзалу серед чоловіків.

  4 місяці на території Шабівської об'єднаної територіальної громади проходила Відкрита першість з футзалу серед чоловіків. У заході брало участь 10 команд з Білгород-Дністровського району.

14:20 18.02.2019

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

     З нагоди 30-тої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, 9 лютого 2019 року в актовому залі школи № 2 с.Шабо, проведено урочисті заходи з вшанування учасників бойових дій на території інших держав за участю сільського голови Шабівської сільської ради Василя Древаля, голови Білгород-Дністровської державної районної адміністрації Сергія Ільченка, в.о. голови Білгород-Дністровської районної ради Валентини Орлової, голови районної Спілки ветеранів воїнів Афганістану Анатолія Кротова та голови первинної ветеранської організації воїнів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів) при Шабівській сільській раді Григорія Хохлачова.

16:16 13.02.2019

Стратегічне планування

Стратегічне планування

    06 лютого 2019 року о 10-00  у приміщенні народного історико-краєзнавчого музею (2-й поверх будівлі адміністрації Шабівської сільської ради), з метою визначення довгострокових пріоритетів та забезпечення нового етапу розвитку  громади, відбулося розширене засідання робочої на тему «Стратегічний розвиток Шабівської об’єднаної територіальної громади» під час засідання було проведено обговорення перспективних планів розвитку території за участю: представника Асоціації ОТГ Оленковської Л.П., сільського голови Древаля В.В., секретаря Шабівської сільської ради, заступників сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, спеціалістів Шабівської сільської ради, представників громадськості,  депутатів Шабівської сільської ради.

15:44 12.02.2019

До відома населення Шабівської об’єднаної територіальної громади

До відома населення Шабівської об’єднаної територіальної громади

      Білгород-Дністровський МРВ Управління СБ України в Одеській області, у рамках виконання «Плану заходів з виявлення та попередження терористичних і диверсійних актів на складі зберігання військових засобів ураження в/ч А1319 (с. Біленьке Білгород-Дністровського району)» інформує населення про перелік питань проти диверсійного та антитерористичного захисту складів озброєння і боєприпасів.

13:10 03.02.2019

Всесвітній день водно-болотних угідь

Всесвітній день водно-болотних угідь

      Ця подія покликана привернути увагу громадськості і урядів різних країн світу до цінності водно-болотних угідь для підтримання стійкого розвитку нашої планети. Конвенція про водно-болотні угіддя, які мають міжнародне значення в першу чергу в якості середовища проживання водоплавних птахів, була підписана 2 лютого 1971 р. В місті Рамсаре (Іран), і з тих часів носить назву Рамсарської конвенції.

13:47 28.01.2019

Даруємо радість дітям

Даруємо радість дітям

     Напередодні новорічних та різдвяних свят,  служба у справах дітей Шабівської сільської ради, привітала дітей малозахищенних верств населення солодкими подарунками та вітальними листівками.

12:32 28.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь