A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Виконання постанови суду

На виконання Постанови п’ятого апеляційного адміністративного суду по справі № 420/15585/22 від 07.07.2023 р. за позовом Керівника Білгород-Дністровської окружної прокуратури до Виконавчого комітету Шабівської сільської ради Білгород-Дністровського району, Приватного підприємства «ТЕПЛОТРАНС»,  щодо визнання протиправним та нечинним рішення Виконавчого комітету Шабівської сільської ради Білгород-Дністровського району від 16.1.2021 р. №129/2021 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється Приватним підприємством «ТЕПЛОТРАНС» на установках з використанням альтернативних джерел енергії для бюджетних установ сільської ради»,  офіційно оприлюднюємо резолютивну частину Постанови:

09:07 09.08.2023

НЕБЕЗПЕКА АМБРОЗІЇ ПОЛИНОЛИСТОЇ ТА БОРОТЬБА З НЕЮ!

    Амброзія полинолиста (Ambrosia artemisiifolia L.) — це один із найнебезпечніших в Україні бур’янів-алергенів. Він засмічує посіви всіх польових культур, особливо просапних і зернових, а також городи, сади, виноградники, луки, пасовища, полезахисні лісосмуги. Його часто можна побачити на узбіччях шосейних і грунтових доріг, по берегах річок і ставків, на пустирях та інших необроблюваних землях, на вулицях населених пунктів — всюди, де порушено природний рослинний покрив.

14:21 24.07.2023

Увага! У харчових добавках з Польщі виявили новітній харчовий інгредієнт — холіну альфосцерат, який може бути небезпечним

   Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення стосовно виявлення несанкціонованого новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерат (α-GPC) у харчових добавках з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland) до України (отримувач: ТОВ «СПОРТЕР», вул. Каховська 64, м. Київ, 02 002).

12:29 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь