Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Представники місцевого самоврядування Одеської області розпочали навчання новим методам вирішення конфліктів  для посилення згуртованості

Представники місцевого самоврядування Одеської області розпочали навчання новим методам вирішення конфліктів для посилення згуртованості

Методикам використання діалогових підходів під час проведення консультацій з громадськістю навчалися представники 10 громад Одеської області під час заходу, що відбувся 11 березня 2023 року в місті Одеса.

15:47 13.03.2023

Шабівська сільська рада інформує!

Шабівська сільська рада інформує!

ВСЕСВІТНЯ ПРОДОВОЛЬЧА ПРОГРАМА ООН планує надати фінансову допомогу особам, які мають статус та отримують соціальну допомогу одинокої мати та малозабезпеченої сімї  (особам, яким здійснюється призначення та виплата допомоги Б-Дністровською РДА). Повідомляємо про те, що на Ваші телефони будуть приходити СМС-повідомлення з посиланням на сайт для проведення самостійної реєстрації та подачі заявки. Реєстрація відбудеться до 28.02.2023 року.

17:45 24.02.2023

Шабівська громада у проєкті “Лабораторії творчого діалогу в громадах”

Шабівська громада у проєкті “Лабораторії творчого діалогу в громадах”

Одеської області розпочинається новий проєкт “Лабораторії творчого діалогу в громадах” і в результаті незалежного відбору, Шабівська громада увійшла до 10 громад- учасниць проєкту з Одеській області. 

11:28 24.02.2023

УЧАСТЬ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПАВЛА ПАВЛЕНКО В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

УЧАСТЬ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПАВЛА ПАВЛЕНКО В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

21 лютого 2023 року сільський голова Павло ПАВЛЕНКО взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА, яка відбулась в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації.

09:18 22.02.2023

ГВАРДІЯ НАСТУПУ. ЧАС ПОВЕРТАТИ СВОЄ

ГВАРДІЯ НАСТУПУ. ЧАС ПОВЕРТАТИ СВОЄ

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!

10:43 14.02.2023

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Агенція регіонального розвитку Одеської області створена в листопаді 2020 року на виконання Закону України «Про засади державної регіональної політики» та Типового положення про агенцію регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року No 258.

14:52 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь