A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мінцифра та Департамент кіберполіції спільно з ВГО «Магнолія» запустили портал повідомлень про сексуальне насильство над дітьми

Мінцифра та Департамент кіберполіції спільно з ВГО «Магнолія» запустили портал повідомлень про сексуальне насильство над дітьми

Відсьогодні в Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі – StopCrime. Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime

16:19 04.03.2024

Бура гниль - поширена хвороба картоплі!

Бура гниль - поширена хвороба картоплі!

Одне з найнебезпечніших захворювань картоплі – бура гниль, збудником якої є бактерія Ralstonia solanacearum. Розвиваючись, вона призводить до різкого зниження польової схожості бульб, їх значного відставання у рості, зменшення кількості стебел у кущі, падіння врожайності, загнивання і загибелі овочів в полі чи при зберіганні. Джерелом інфекції є ґрунт, уражені рослинні рештки і насіннєві бульби. У бульби нового врожаю бактерія проникає через пошкодження на коренях і стеблах, а також через продихи.

15:02 04.03.2024

ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» КРОКУЮТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИМ РАЙОНОМ

ЗМАГАННЯ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» КРОКУЮТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИМ РАЙОНОМ

28 лютого право на участь в районних змаганнях «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» виборювали учні закладів загальної середньої освіти Татарбунарської міської та Лиманської сільських рад.

14:11 01.03.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

Черліденг - складно-координаційний вид спорту, який поєднує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастики, акробатики, та різних танцювальних напрямків. Це не тільки запальний спорт, але ще й потужний антидепресант! Чудово впоралися зі своєю задачею учениці Трапівського ліцею Лиманської сільської ради сьогодні на відкритті II етапу проекту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти. Виступ команди з черліденгу був на висоті, що дозволяє дівчаткам пройти в наступний етап змагань. Подяка тренерам Самойловій Олені і Савчук Світлані за якісну підготовку та переможний результат! Бажаємо успіхів і в подальшому!

14:03 01.03.2024

Особливості листування через Електронний кабінет

Особливості листування через Електронний кабінет

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що згідно з частиною першою ст. 1 Закону України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» (із змінами, далі – Закон № 393) громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, медіа, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов’язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

14:15 29.02.2024

Проєкт "BRAMA. Онлайн варта України"!

Проєкт "BRAMA. Онлайн варта України"!

Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами був створений проєкт «БРАМА», який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

12:40 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь