A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пресконференція у межах форуму «Україна. Рік 2024»

Озброєння України, посилення ППО, втрати, контрнаступ, мобілізація, розширення зернових коридорів, ситуація з Придністровʼям та плани на 2024 рік. У неділю Володимир Зеленський дав пресконференцію у межах форуму «Україна. Рік 2024».

16:30 26.02.2024

Міжнародна безпекова робоча група

Президент Володимир Зеленський ініціював створення Міжнародної безпекової робочої групи у 2022 році, і ми вже маємо конкретні результати. Три потужні угоди вже підписані - спочатку з Великобританією, а тепер з Німеччиною та Францією. Ці документи надають безпрецедентні гарантії для України, включаючи військову допомогу, санкційний тиск на росію та підтримку України у фінансовій і гуманітарній сферах. Ми зможемо захистити нашу державу зараз і запобігти можливим загрозам у майбутньому. Вдячні Президенту та всій його команді за важливі дипломатичні кроки!

10:51 21.02.2024

Ідентифікацію українських пенсіонерів, які є внутрішньо переміщеними особами

Способи проведення ідентифікації Особисто: звернутися до відділення AT “Ощадбанк“ або до будь-якого зручного сервісного центру Пенсійного фонду України з документом, що посвідчує особу (паспорт громадянина України). Через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою віддаленого кваліфікованого електронного підпису “Дія.Підпис” (“Дія ID”), створеного за допомогою мобільного додатка Єдиного державного вебпорталу електронних послуг. За допомогою відеоконференцзв’язку в територіальному органі Пенсійного фонду України (відповідний Порядок затверджено постановою правління Пенсійного фонду України від 20.11.2023 № 49-2, зареєстровано у Міністерстві юстиції України 05.12.2023 за №2111/41167). В закордонній дипломатичній установі України отримати документ, який посвідчує, що фізична особа є живою, якщо пенсіонер з числа ВПО перебуває за кордоном. Видане в установленому порядку посвідчення разом із заявою про проходження ідентифікації (довільної форми) слід направити до територіального органу Пенсійного фонду України, де пенсіонер перебуває на обліку. Оригінал посвідчення разом із заявою можна направити засобами поштового зв’язку або в сканованому вигляді - через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України з використанням засобів кваліфікованого електронного підпису. Відповідно до ч. 2 ст.19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

10:39 21.02.2024

Проведення ПМУ сеансів «Прямої телефонної лінії»

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

10:38 21.02.2024

Емоційне виснаження під час війни

Сьогодні у рубриці #гігієна_праці_в_деталях разом з лікарем відділу гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці Мариною ГРАЧОВОЮ розглядаємо тему емоційного виснаження під час війни.

10:35 21.02.2024

Психологічна безпека на виробництві

Психологічно здорове робоче середовище – це комфортне та безпечне місце, яке сприяє продуктивній роботі, особистісному зростанню, психічному і фізичному добробуту працівників.

10:32 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь