A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку

Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

08:36 26.12.2023

Прозорість і підзвітність

Прозорість і підзвітність

Під час пресконференції 21 грудня начальник Одеської ОВА Олег Кіпер обговорив з представниками медіа Одещини, також, питання доцільності відміни тендерів та в цілому ефективність діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Одеській ОВА за півтора місяці з моменту її створення.

15:25 22.12.2023

Здійснюються контрольно-перевірочні заходи ДПС в Одеській області

Здійснюються контрольно-перевірочні заходи ДПС в Одеській області

Головним управлінням ДПС в Одеській області на постійній основі здійснюється моніторинг та аналіз інформації, розміщеної на доступних сайтах, інтернет-майданчиках, платформах та у разі встановлення фактів систематичного проведення підприємницької діяльності без фіскалізації розрахунків - здійснюються контрольно-перевірочні заходи.

15:15 22.12.2023

Як отримати Довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи?

Як отримати Довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи?

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує платникам податків, щодо порядку отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

15:06 22.12.2023

Шановні платники податків!

Шановні платники податків!

Головне управління ДПС в Одеській області продовжує практику повідомлення платників податків про наявність у них боргів, які не перевищують 3060 грн, засобами телефонного зв’язку шляхом автодозвону, коли платнику буде повідомлено, що за ним обліковується податковий борг до зведеного бюджету, сукупний розмір якого перебуває в діапазонах: від 0,01 грн до 100,00 грн, від 100,01 грн до 1000,00 грн, від 1000,01 грн до 3060 гривень.

15:05 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь