A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Здійснюються контрольно-перевірочні заходи ДПС в Одеській області

Головним управлінням ДПС в Одеській області на постійній основі здійснюється моніторинг та аналіз інформації, розміщеної на доступних сайтах, інтернет-майданчиках, платформах та у разі встановлення фактів систематичного проведення підприємницької діяльності без фіскалізації розрахунків - здійснюються контрольно-перевірочні заходи.

15:15 22.12.2023

Як отримати Довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи?

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує платникам податків, щодо порядку отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

15:06 22.12.2023

Шановні платники податків!

Головне управління ДПС в Одеській області продовжує практику повідомлення платників податків про наявність у них боргів, які не перевищують 3060 грн, засобами телефонного зв’язку шляхом автодозвону, коли платнику буде повідомлено, що за ним обліковується податковий борг до зведеного бюджету, сукупний розмір якого перебуває в діапазонах: від 0,01 грн до 100,00 грн, від 100,01 грн до 1000,00 грн, від 1000,01 грн до 3060 гривень.

15:05 22.12.2023

ЗАВЕРШЕНО ОБЛАШТУВАННЯ ПУНКТУ НЕЗЛАМНОСТІ

    Шановні мешканці Шабівської територіальної громади повідомляємо Вас про успішне завершення проекту: «Облаштування «пункту незламності» в ЗДО (ясла-садок) с.Бритівка Шабівської сільської ради», що був реалізований ГО Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді, разом з керівництвом громади, в рамках проекту «Підтримка ініціатив спільнот в Україні», що впроваджується ГО «Альтернатива» та МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової та технічної підтримки Шведської церкви, включаючи збір коштів та координацію благодійної організації Christian Aid. Мета проекту-завчасне реагування на надзвичайні ситуації, зокрема надання допомоги та створення умов для тимчасового перебування населення у разі порушення нормальних умов життєдіяльності (відсутності питного водопостачання, водовідведення, електро-, газо- і теплопостачання). Завдяки проєкту облаштовано «пункт незламності» в ЗДО (ясла-садок) с.Бритівка Шабівської сільської ради», всіма необхідними та вкрай важливими на сьогодні речами. Загальна сума витрат за проєктом склала 149 406,00 грн.

15:53 20.12.2023

ДОВГА ДОБА

Документальний фільм Алана Бадоєва «Довга Доба» - став хронікою перших місяців повномасштабної війни, які відтворено через особисті історії 12 тис. українців, що фільмували російські злочини на свої телефони, аби світ міг побачити та запам’ятати ціну, яку платить Україна за своє існування.

11:10 20.12.2023

Економне використання електричної енергії

Білгород-Дністровська районна військова (державна) адміністрація на виконання наказу від 24.11.2023 року № 41/9 Одеської обласної військової (державної) адміністрації, звертається з наступним. На підставі указу Президента України від 06 листопада 2023 № 734/2023 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», відповідно до статей 1, 4, пункту 3 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи цілеспрямовану атаку ворожих засобів вогневого ураження по об’єктах критичної інфраструктури, в тому числі електроенергетичного комплексу, та пов’язану з цим повну або часткову руйнацію таких об’єктів, з метою максимальної економії електричної енергії на території Білгород-Дністровського району:

15:23 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь