A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Укрдержфонд підтримки фермерських господарств пропонує долучитися до створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора

Дата: 19.11.2019 12:40
Кількість переглядів: 489

Фото без описуОдеське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств інформує про запуск Проекту «Створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільський місцевості».

Основною метою проекту є проведення дистанційного безкоштовного навчання з організації та ведення різних видів бізнесу, які забезпечать диверсифікацію сільськогосподарського виробництва і стимулювання зайнятості населення в сільській місцевості. Складовою проекту також є організація консалтингового супроводу бізнес- діяльності у сільській місцевості протягом 6 місяців після успішного завершення навчання осіб, які вирішили займатись таким видом бізнесу, який зможе забезпечити диверсифікацію сільськогосподарського виробництва у сільській місцевості.

Кожний бажаючий вчитись зможе обирати найбільш цікавий для себе напрямок з 70 різних напрямів, включаючи розвиток аграрного бізнесу, сільського туризму, народних ремесел і промислів, підприємств сфери послуг, збору та переробки дикорослих ягід і грибів, лікарської сировини тощо.

Виконавцем проекту є Український державний фонд підтримки фермерських господарств.

Після завершення навчання учасники Всеукраїнського мережевого бізнес- інкубатора матимуть бізнес-план для його подальшої реалізації. Зокрема, якщо бізнес- план буде відповідати вимогам для отримувачів державної фінансової підтримки через Український державний фонд підтримки фермерських господарств.

Для участі у даному проекті необхідно пройти реєстрацію на сайті: www.fondfermeriv.org.ua

Телефон для довідок: (066) 42-20-224


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь