A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Заплановано проведення засідання виконкому сільської ради на 20 листопада

Дата: 18.11.2019 09:50
Кількість переглядів: 409

Картинки по запросу засідання виконкому20 листопада 2019 року о 14  00 годині у приміщенні Центру дозвілля в с. Салгани   відповідно до розпорядження сільського голови заплановано проведення засідання виконавчого комітету. 

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

  1. Про вжиття заходів по захисту майнових та житлових прав неповнолітнього.
  2. Про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Фраймарк Т. І.
  3. Про уточнення перебування на квартирному обліку в черзі позачергових стосовно Кіптенко П.О. (Яворської П.О.), Мирзи Д.О.
  4. Про затвердження рішення Комісії з питань формування пропозицій з придбання житла або надання компенсації для придбання житла, для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування від 11.11.2019 року.
  5. Про схвалення проекту рішення сільської ради щодо  затвердження Переліку адміністративних послуг Центру надання  адміністративних послуг.
  6. Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджету процесу Шабівської сільської ради.
  7. Про затвердження проектно-кошторисної документації на роботи з благоустрою населених пунктів Шабівської ОТГ.
  8. Про затвердження проектно-кошторисної документації на поточний ремонт водопроводу по вул. Лиманській в селі Бритівка.
  9.  Про затвердження проектно-кошторисної документації на поточний ремонт доріг по вул. Християнській, Молодіжній, Дністровській та Першотравневій  в селі Шабо.
  10. Про затвердження проектно-кошторисної документації з проведення робіт на об’єктах водопостачання по вул. Тениста та по вул. Кутузова села Салгани. 
  11. Про затвердження проектно-кошторисної документації документацію на проект «Капітальний ремонт із запровадженням енергоефективних заходів будівлі літ. «А» закладу дошкільної освіти «Ягідка» по вул. Островського, 2-а, с. Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області».
  12. Про погодження проекту рішення сільської  ради «Про затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».
  13. Про погодження проекту рішення сільської  ради «Про співфінансування Проекту «Капітальний ремонт із запровадженням енергоефективних заходів будівлі літ. «А» ЗДО «Ягідка» по вул. Островського, 2-а, с. Шабо, Білгород-Дністровського р-ну, Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2020 році».
  14. Про погодження проекту рішення сільської ради «Про співфінансування Проекту «Капітальний ремонт проїжджої частини вул. Артільної, на дільниці                                          від  вул. Кишинівської до вул. Межевої, м. Білгород-Дністровський на дільниці                     від вул. Межевої до вул. Шевченка, с. Бритівка Білгород-Дністровського району Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2020 році».
  15. Про погодження проекту рішення сільської  ради «Про співфінансування Проекту «Капітальний ремонт проїжджої частини по вул. Садової, у с. Шабо Білгород-Дністровського р-ну Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2020 році».
  16. Про погодження проекту рішення сільської ради «Про передачу спецтехніки Шабівської сільської ради на баланс ВУЖКГ».
  17. Про погодження тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання до Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Журавка» Шабівської сільської ради
  18. Про погодження проекту рішення сільської ради щодо затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця  послуг з вивезення побутових відходів на території  Шабівської об’єднаної територіальної громади.
  19. Про погодження проекту рішення сільської  ради «Про  затвердження внесення змін  та доповнень до  переліку об’єктів комунальної власності територіальної  громади Шабівської сільської ради для передачі в оренду».
  20. Про надання дозволу гр. Малиничу Ю.В. на розміщення зовнішньої реклами в межах населеного пункту с. Салгани по вул. Шабській.
  21. Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 25.10.2019 року № 279/2019.
  22. Про затвердження плану регуляторної діяльності виконавчого комітету Шабівської сільської ради та погодження плану регуляторної діяльності Шабівської сільської ради на 2020 рік.
  23. Про розгляд матеріалів про адміністративне правопорушення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь