A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шабівська сільська рада оголошує конкурс на оренду об’єкта комунальної власності

Дата: 14.11.2019 15:20
Кількість переглядів: 376

за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський район, с. Шабо, вул. Центральна, 65а, приміщення першого поверху № 21, 22, площею 22,8 кв.м., для суб'єктів господарювання, що здійснюють побутове обслуговування населення.

Умови конкурсу

Орендар сплачує послуги, пов’язані з підготовкою незалежної оцінки об’єкту; забезпечення вимог екологічної безпеки, охорони навколишнього природного середовища; використання об’єкта за призначенням відповідно до Закону України Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення; строк укладання договору оренди у 30-ти денний термін після визначення переможця; орендна плата буде визначена відповідно до чинного законодавства України; орендна плата, визначена на підставі Методики розрахунку орендної плати, за результатами переоцінки комунального Майна, становить без ПДВ за базовий місяць розрахунку жовтень 2019 року 271,16 грн. (двісті сімдесят одна грн. 16 коп); конкурс відбудеться через 14 днів після публікації оголошення у газеті «Слово Придністров’я» за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський район, с. Шабо, вул. Центральна, 63, Шабівська сільська рада.

Прийом заяв на участь у конкурсі припиняється за 4 дні до проведення конкурсу.

Для можливості ознайомлення з об’єктами оренди та отримання додаткової інформації необхідно звернутися у кабінет № 9 Шабівської сільської ради.

Прийом заяв: робочі дні з 8.00 до 17.00 за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський район, с. Шабо, вул. Центральна, 63, Шабівська сільська рада,  тел. для довідок  (048-49) 40-249.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь