A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Серпнева педагогічна конференція 2019 року!

Дата: 30.08.2019 14:51
Кількість переглядів: 503

Фото без опису29 серпня, на базі Шабівської ЗЗСО І-ІІІ ступенів традиційно для освітян відбулась педагогічна серпнева конференція.


Захід пройшов за участю секретаря Шабівської сільської ради Наталії Запопадної, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрія Орлова та депутата Шабівської сільської ради Василя Граматика, представників дошкільної,  загальноосвітної та позашкільної освіти громади.
З початком нового навчального року педагогів привітала начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Федора Корчагіна.
Щороку до творчої освітянської родини приєднуються молоді спеціалісти.  Цей рік не став виключенням: 7 молодих педагогів були відзначені подарунками та привітаннями від громади.

З аналізом підсумків та результатів роботи за минулий навчальний рік виступила завідувач МК Управління Ольга Сушицька, яка в своїй доповіді крім досягнень окреслила коло питань, які потребують особливої уваги в цьому році.
Тренер Нової української школи, вчитель  початкових класів Шабівської ЗЗСО І-ІІІ ступенів Тетяна Гуркіна в своєму виступі   'Нова українська школа -виклик часу"  акцентувала увагу на  важливості використання компетентнісного підходу до освітнього процесу.
З питанням Що чекає освіту громади? та визначенням стратегії розвитку освіти у 2019-2020 навчальному році виступила начальник Управління Федора Корчагіна.
Під час святкової частини заходу були відзначені та отримали грамоти та грошові винагороди 36 педагогів та працівників освітянської галузі нашої громади.

Святкову атмосферу своїми творчими виступами під час конференції створювали колектив "Мозаїка " (керівник Людмила Брижова); солістка Єлизавета Тихоплав та ансамбль електрогітиристів "Менестрель" (керівник Ірина Височан); переможці Міжнародних та Всеукраїнських змагань зі спортивно-бального танцю Діана Баранова та Максим Чобан (керівник Станіслав Компанієць); вокальний ансамбль "Пролісок" (керівник Тетяна Брагуца) та зразковий театр танцю "Днєстр" РПЦОВ( керівник Світлана Ростікова).
Конференцію завершили секційні заняття методичних об'єднань педагогів ЗЗСО та ЗДО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь