A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» в Шабівській громаді

Дата: 08.07.2019 08:57
Кількість переглядів: 492

Фото без описуВелопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» - єдина в Україні соціальна ініціатива, завдяки якій зрячі та незрячі люди з усієї країни спільно подорожують на велосипедах-тандемах. Це унікальна можливість для людей із вадами зору подорожувати зі зрячими напарниками, щоб у свій спосіб побачити Україну, знайти нових друзів та насолодитися літом.

Цьогорічний V Велопробіг відбувався в Одеській області з 25 червня по 05 липня. Подорожуючи Одещиною, мандрівники завітали   і до с.Шабо 03 та 04 липня.

Відповідно до  Розпорядження сільського голови Древаля В. В.  від 26.06.2019 року №74/ОС-2019 «Про V обласний щорічний Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» зрячих та незрячих людей», заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Шабівської сільської ради Орлов  Юрій Юрійович  організував  харчування учасників та посприяв в організації безкоштовної екскурсії до Білгород-Дністровської фортеці та до Центру культури вина села Шабо.

На своїй сторінці в Фейсбуці учасники завдячують за підтримку, гостинність. Підкреслюють, що дружелюбність жителів Одещини була відчутна протягом усього велопробігу та щиро бажають усім у колообігу буденних справ і проблем, все ж таки знаходити час на відпочинок, на подорожі та спілкування з друзями. Адже саме ці речі здатні зарядити наші серця позитивом і радістю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь