A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 27.06.2019 16:05
Кількість переглядів: 518

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????µ???µ???¶?µ?????? ?????¶?µ?¶?°Впродовж останніх днів спостерігається  висока температура повітря +33°С та вище. За даними УкрГідрометеоцентру, на наступному тижні температурні показники перевищать позначку 35 градусів.

Зважаючи на аномальну спеку, а також те, що пожежонебезпечний стан  наразі знаходиться у своїй активній фазі - загроза виникнення загорянь буде тільки зростати.

У цей період за умов посушливої та вітряної погоди, навіть невеличке займання може спричинити виникнення масштабної пожежі!!! 

Під дією відкритого сонячного проміння навіть залишок розбитого скла може спричинити займання сухої трави, не кажучи вже про викинутий сірник або недопалок. І цього буде достатньо для того, щоб спровокувати масштабну пожежу!

 

Звертаюсь до мешканців та гостей громади: неухильно дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час проведення господарчих робіт на присадибних ділянках та при відпочинку на природі.

 

Категорично забороняється використовувати на відкритих територіях поруч із сільгоспугіддями, лісосмугах відкритий вогонь, розводити багаття, випалювати траву та інші рослинні рештки, кидати в траву та на узбіччя доріг недопалки. Якщо виявили на відкритій території незначне загоряння - спробуйте його негайно загасити за допомогою води, землі, або гілки листяного дерева, поки вогонь не розповсюдився на значну площу. Якщо ж пожежа стрімко поширюється, то необхідно негайно повідомите місцеву пожежну охорону громади за тел. 2-75-26 або державну  пожежно-рятувальну службу за номером 101.

Закликаю громадян не провокувати пожежі та дотримуватись елементарних правил безпеки під час робіт та відпочинку.

Пам’ятайте: тільки свідома поведінка і суворе дотримання елементарних правил пожежної безпеки допоможе уникнути виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.

 

                                                                                                          Сільський голова В.Древаль


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь