A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

23 травня заплановано проведення засідання виконкому сільської ради

Дата: 21.05.2019 11:04
Кількість переглядів: 482

????????????°???????????? ???? ??????????·??????????°??????????  ????????????????23 травня 2019 року о 1430 годині у приміщенні Центру  дозвілля  молоді с. Салгани відповідно до розпорядження сільського голови заплановано проведення засідання виконавчого комітету. 

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

  1. Про організацію відпочинку та  оздоровлення дітей влітку 2019 року.
  2. Про проект рішення Шабівської сільської ради щодо затвердження структури та чисельності по закладам дошкільної освіти і культури Шабівської сільської ради  та режиму їх роботи.
  3. Про  погодження внесення змін  та доповнень до переліку об’єктів комунальної власності територіальної  громади Шабівської сільської ради для передачі в оренду.
  4. Про проект рішення сільської  ради «Про  прийняття  на баланс Шабівської сільської ради автодороги, що забезпечує проїзд від перехрестя автошляху м. Білгород-Дністровський-Тузли до села Софіївка, довжиною 5 км».
  5. Про проект рішення сільської  ради «Про  прийняття на баланс Шабівської сільської ради автодороги, що забезпечує проїзд по території Будацької коси біля селища Затока довжиною 2,5 км».
  6. Про затвердження проекту.
  7. Про погодження фізичної особи-підприємцю Галіс В.А. місця розташування тимчасової споруди.
  8. Про погодження передачі витрат на капітальний ремонт насосної станції ІІ підйому з заміною обладнання по вул.Водопідйомній,1, села Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області.
  9. Про проект рішення сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради на 2020 рік».
  10. Про затвердження проектно-кошторисної документації на « Поточний ремонт доріг  Шабівської сільської ради ( с. Шабо – майданчики біля школи № 1та кінотеатру; с. Салгани – автобусні зупинки по вул. Шабській; с. Бритівка – майданчик біля пам’ятника Героям війни)».
  11. Про затвердження проектно-кошторисної документації на « Поточний ремонт доріг  Шабівської сільської ради ( с. Шабо – вул. Миру та об’їзна дорога між вулицями Л. Українки та Миру)».
  12. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Поточний ремонт дорожнього покриття за адресою: вулиця  Бесарабська  в с. Шабо  Білгород-Дністровського району Одеської області».
  13. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Поточний ремонт дорожнього покриття за адресою: провулок Троїцький , с. Шабо  Білгород-Дністровського району Одеської області».
  14. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Послуги з експлуатаційного утримання доріг вулиці Кутузова в с. Салгани  Білгород-Дністровського району Одеської області».
  15. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Послуги з поточного  ремонту  доріг Шабівської сільської ради  (с. Салгани  - вулиця Межева).
  16. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Послуги з поточного  ремонту  доріг Шабівської сільської ради  (с. Салгани - вулиці  Шабська та Біленька)».
  17. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Монтаж вуличного освітлення с. Бритівка, вул. Горіхова».
  18. Про затвердження проектно-кошторисної документації щодо заміна частини опалення в будівлі Шабівської сільської ради за адресом вул.Центральна,63 с. Шабо.
  19. Про затвердження проектно-кошторисної документації на « Капітальний  ремонт  водопроводу по вулиці Лісна  в с. Бритівка  Білгород-Дністровського району Одеської області»
  20. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Ремонт зовнішньої каналізації по вулиці Шанцера,11 с. Шабо  Білгород-Дністровського району Одеської області».
  21. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт кладовища с. Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області»
  22. Про переведення садового будинку, який належить гр. Бажинову В.Х., у житловий.
  23. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Шабівської сільської ради  від 20.09.2018 року № 157 /2018.
  24. Про розгляд протоколів про адміністративне правопорушення.
  25. Про присвоєння адрес об’єктам нерухомості.

 

 

Проекти рішень, які внесено розробниками


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь