A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відбудиться чергове засідання виконкому сільської ради

Дата: 18.10.2018 14:02
Кількість переглядів: 539

?????°???????????? ???? ???·???°??????????  ????????????????19 жовтня 2018 року о 14-00 годині у приміщенні Центру  дозвілля  молоді с Салгани відповідно до розпорядження сільського голови відбудиться засідання виконавчого комітету. 

 

 

На засіданні  планується розглянути наступні питання:

  1.  Про затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
  2. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт мереж водопостачання центральної частини села Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області».
  3. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт із запровадженням енергоефективних заходів будівлі літ. «А» ДУЗ «Ягідка» по вул. Островського,2-а, с. Шабо, Білгород-Дністровського району, Одеської області».
  4. Про погодження співфінансування Проекту «Капітальний ремонт мереж водопостачання центральної частини села Шабо Білгород-Дністровського району, Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.
  5. Про погодження співфінансування Проекту «Будівництво мереж водопостачання села Польове, Білгород-Дністровського району, Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.
  6. Про погодження співфінансування Проекту «Капітальний ремонт із запровадженням енергоефективних заходів будівлі літ. «А» ДУЗ «Ягідка» по вул. Островського, 2-а, с. Шабо, Білгород-Дністровського р-ну, Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.
  7. Про погодження співфінансування Проекту «Будівництво артезіанської свердловини з насосною станцією та водонапірною баштою на 25 м³, вул. Пригородна 14, с. Бритівка, Білгород-Дністровського району, Одеської області», який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.
  8. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Будівництво мереж водопостачання села Польове, Білгород-Дністровського району, Одеської області».
  9. Про погодження Програми по благоустрою, озелененню, поліпшення стану довкілля Шабівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки.
  10. Про встановлення тарифів на вивезення твердих побутових відходів по КП «Салгани» Шабівської сільської ради.
  11. Про погодження статуту Виробничого управління житлово-комунального господарства в новій редакції.
  12. Про організацію та проведення мобілізаційних заходів в особливий  період на території Шабівської сільської ради.
  13. Про розгляд протоколу про адміністративне правопорушення 
  14. Про розгляд звернень щодо присвоєння адрес об’єктам нерухомості.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь