A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПРО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

Дата: 11.07.2018 13:39
Кількість переглядів: 781

????°???????????? ???? ??·??°?????????? ????°??·??µ????° ????»?????? ????????????µ??????????????В газеті "Слово Приднистровье" від 05 липня березня 2018 року № 27 оприлюднено оголошення про конкурсний відбір на посади посадових осіб місцевого самоврядування Шабівської сільської ради, перелік яких наведено нижче.

     Загальні вимоги до всіх кандидатів: громадянство України; вільне володіння державною мовою, вміння нею спілкування та вести діловодство; володіння комп’ютерною технікою та основними програмами роботи на комп’ютері, знання законодавства з питань функціональних обов’язків за посадою, вік кандидата на посаду (граничний вік посадової особи місцевого самоврядування встановлений Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»).  

Також за рівнем освіти та стажем роботи кандидат має відповідати наступним вимогам:

 

 з.п.

Найменування вакантної  посади

Вимоги до кандидата на вакантну посаду

  1.  

Начальник служби у справах дітей

повна вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років

  1.  

Начальник юридичного сектору

 

повна вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років

  1.  

Спеціаліст І категорії з архівної справи загального відділу

 

базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; без вимог до стажу роботи.

  1.  

Спеціаліст І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності

базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; без вимог до стажу роботи.

  1.  

Головний спеціаліст з програмного забезпечення

повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

  1.  

Начальник відділу економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики

повна вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.

 

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеження щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • 2 фотокартки розміром 4 х 6 см.;
  • документи про освіту;
  • інформацію про подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»;
  • довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • військовий квиток (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • копію трудової книжки.

 

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається за адресою: вул. Центральна, 63 с. Шабо або за тел. 40-471.

Документи для участі в конкурсі подаються особисто до Шабівської сільської ради за вище вказаною адресою  протягом 30 календарних днів з дня оголошення в газеті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь