A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Представники Шабівської ОТГ прийняли участь у семінарі об’єднаних територіальних громад

Дата: 12.02.2018 14:43
Кількість переглядів: 608

Фото без описуВ Одесі 6 та 7 лютого проведено семінар «Підведення підсумків децентралізації в Одеській області за 2016-2017 роки», який організував Одеський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, спільно з Одеською облдержадміністрацією. У семінарі взяли участь представники об’єднаних територіальних громад, а також обласних органів влади, управлінь та організацій. Від Шабівської об’єднаної громади в семінарі взяли участь сільський голова Древаль В.В., заступник сільського голови Орлов Ю.Ю., керуючий справами виконавчого комітету Черватюк В.В., голова постійної депутатської комісії з гуманітарних питань Тихоплав С.М.Фото без опису

Станом на 1 січня 2018 року в області функціонують 25 об’єднаних громад, з них 4 – міські (утворені навколо міст); 6 – селищні; 15 – сільські. В радах, що реорганізувалися шляхом приєднання, запроваджені посади старост, кількість яких становить 40, та 2 – виконуючі обов’язки. При цьому з 25 громад 3 громади створилися шляхом об’єднання сільських рад суміжних районів.

Під час заходу було презентовано результати реалізації реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади у 2016-2017 роках в Одеській області, а також обговорено питання напрацювання реформи в економічній та соціальній сферах, виклики та планів щодо реалізації медичної і освітянської реформ, організацію заходів з цивільного захисту та пожежної безпеки в об’єднаних територіальних громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь