A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 22.03.2018 10:36
Кількість переглядів: 981

Картинки по запросу увага конкурсОголошення про конкурс на заміщення вакантних посад

      Виконавчий комітет Шабівської сільської ради оголошує конкурсний відбір на посади посадових осіб місцевого самоврядування, перелік яких наведено нижче.

     Загальні вимоги до всіх кандидатів: громадянство України; вільне володіння державною мовою, вміння нею спілкування та вести діловодство; володіння комп’ютерною технікою та основними програмами роботи на комп’ютері, знання законодавства з питань функціональних обов’язків за посадою, вік кандидата на посаду (граничний вік посадової особи місцевого самоврядування встановлений Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»).  

Також за рівнем освіти та стажем роботи кандидат має відповідати наступним вимогам:

 з.п.

Найменування вакантної  посади

Вимоги до кандидата на вакантну посаду

  1.  

Головний спеціаліст з програмного забезпечення

повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

 

  1.  

Начальник відділу економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики

повна вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.

 

  1.  

Спеціаліст ІІ категорії з проектних питань відділу економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики

повна або базова вища економічна освіта (спеціаліст або бакалавр)  без вимог до стажу роботи.

 

  1.  

Начальник відділу з питань земельних відносин, охорони водних ресурсів

 

повна вища екологічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років.

 

  1.  

Головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді та спорту

 

повна вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

  1.  

Спеціаліст І категорії  управління з питань соціального захисту та охорони здоров’я

базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; без вимог до стажу роботи.

  1.  

Спеціаліст 1 категорії з військового обліку відділу з питань державної реєстрації, адміністративних послуг та оборонної, мобілізаційної роботи

базова вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; без вимог до стажу роботи;

 

 

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеження щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • 2 фотокартки розміром 4 х 6 см.;
  • документи про освіту;
  • інформацію про подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»;
  • довідку про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • військовий квиток (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • копію трудової книжки.

      Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається за адресою:                            вул. Центральна, 63 с. Шабо або за тел. 40-471.

Документи для участі в конкурсі подаються особисто до Шабівської сільської ради за вище вказаною адресою  протягом 30 календарних днів з дня оголошення в газеті "Слово Приднистровье".

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь